Castillo Over ons - Castillo Real Estate B.V. vastgoed beleggen en beheer, direct investeren vastgoed, renovaties verouderde woningen, financiele begeleiding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Castillo Over ons

De onderneming


Castillo Real Estate B.V. werd op 28 januari 2008 opgericht. De omschrijving van onze onderneming omvat een ruime diversiteit aan segmenten binnen de vastgoedsector voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.  

Wij leggen voortdurend de nadruk op solide ondernemerschap met een krachtige, vooruitstrevende visie en een transparante uitstraling. Ons inziens de bindende factoren van een bedrijf, zowel in- als extern.

De afgelopen jaren hebben wij ons voornamelijk gericht op de aankoop van sterk verouderde woningen, met als doel deze te restaureren en/of te splitsen in meerdere appartementen. Na een grondige renovatie brengen wij deze panden compleet vernieuwd weer op de markt, met behoud van de charmante authentieke elementen die deze huizen bezitten.

Het resultaat is een geslaagde mix van klassiek en modern, uitgebreid met het comfort en de luxe van deze tijd. Tijdens de ontwikkeling en uitvoering van deze turn-key projecten staan de toekomstige bewoners voortdurend centraal. De liefde en passie voor dit werk is onvervalst en dat straalt elke Castillo woning onmiskenbaar uit.

Voor onze huidige woningvoorraad verwijzen wij u graag naar de aanbod pagina.


Eigen portefeuille

Uiteraard blijven wij ons richten op bovenstaand onderdeel van ons bedrijf. De tijd is echter rijp onze investeringen te spreiden en de vastgoed activiteiten flink uit te breiden. Wij zijn derhalve begonnen met de aanleg en het beheer van onze eigen portefeuille in winkel- en horecabeleggingen, al dan niet met bovenliggende huurwoningen.


Dienstverlening aan derden


Tevens hebben we besloten onze expertise te vertalen naar dienstverlening aan derden, gezien de groeiende vraag naar renovaties en portefeuillemanagement voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Op de pagina servicesleest u wat wij zoal voor u kunnen betekenen.  


Aankoop!

Bent u in bezit van een geschikt beleggingsobject en/of ontwikkelingspand dat u van de hand wilt doen? Wij zijn altijd op zoek naar en staan open voor interessant nieuw aanbod! Bel of mail ons gerust. Wellicht komen wij tot overeenstemming.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu