Castillo Services - Castillo Real Estate B.V. vastgoed beleggen en beheer, direct investeren vastgoed, renovaties verouderde woningen, financiele begeleiding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Castillo Services

Beleggingen & Beheer

Beleggen in steen is aantrekkelijk. Vastgoed blijft een veilige investering waarbij het rendement hoog is en het belastingtarief laag. Maar het kan een hele opgave zijn uw vastgoed zelf te beheren. Te meer wanneer u vanuit het buitenland investeert in onroerend goed op Nederlandse bodem.

Wij nemen u niet alleen het vinden van geschikte objecten uit handen, maar tevens het commercieel, financieel en technisch beheer. Wij regelen in uw opdracht het noodzakelijk onderhoud, de huurincasso en de jaarlijkse huurindexering.


Direct Investeren

Ook waar men samen met meerdere investeerders de krachten wil bundelen bieden wij uitkomst. Het ondoorzichtige karakter van beleggingsfondsen is ons echter een doorn in het oog. Daarom gaan wij uit van direct investment waarbij u naar ratio zélf kadastraal eigenaar wordt van een object.

Castillo Real Estate BV is hier de solide spil die verschillende beleggers samenbrengt. Vervolgens verzorgen wij de aankoop en het beheer van uw collectieve investering. Periodieke rapportages geven u inzicht in het rendement dat wij in uw en ons belang realiseren. Door de volkomen transparante wijze waarop wij te werk gaan, vertrouwen zowel particuliere als zakelijke relaties het management van hun kapitaal aan ons toe.


Renovaties

De afgelopen jaren is ons, naar aanleiding van onze referentieprojecten, meermaals gevraagd of wij de woning- en/of bedrijfsrenovaties voor derden wilden realiseren. Een dergelijke uitbreiding vinden wij op dit moment een verantwoorde aanvulling op onze hoofdactiviteiten, gezien onze expertise op dit gebied. Echter, om de kwaliteit van de projecten die wij uitvoeren te waarborgen, zullen wij jaarlijks slechts enkele opdrachten aannemen. Bij ons krijgt ieder project immers de maximale aandacht.

Wij richten ons daarom uitsluitend op complete renovaties van appartementen, woningen, kantoren en bedrijfsruimten. U kunt rekenen op een optimale begeleiding tijdens het gehele traject van uw verbouwing. Voor minder ingrijpende werkzaamheden brengen wij u graag in contact met betrouwbare vakmensen binnen ons netwerk.Financiële Begeleiding

Een goede beheersing van geldstromen is voor een soepel lopende huishouding of onderneming onontbeerlijk. Op financieel gebied hebben wij een jarenlange bancaire kennis en ervaring in huis waardoor wij u uitstekend kunnen begeleiden bij het onderbrengen van tegoeden of het aanvragen van kredieten. Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk in de financiële wereld waar wij u met gemak kunnen introduceren.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu