Castillo Projecten - Castillo Real Estate B.V. vastgoed beleggen en beheer, direct investeren vastgoed, renovaties verouderde woningen, financiele begeleiding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Castillo Projecten


Poortstraat 64 te Utrecht
3 appartementen


Begane grond, 3 kamers, 59 m² - € 277.500 k.k.  

Eerste verdieping, 2 kamers, 54 m² - € 259.500 k.k.

Tweede verdieping, 2 kamers, 54 m² - € 264.500 k.k.


De Poortstraat 64 te Utrecht heeft officieel het bouwjaar 1900. De eerste bouwtekeningen die in het stadsarchief te vinden zijn stammen echter uit 1888. Al met al een bijzonder object vanwege het aanzienlijke formaat van de woning, de charmante voorgevel en de ideale ligging in de gewilde wijk Wittevrouwen. Voor ons redenen genoeg het pand aan te kopen ter ontwikkeling.

Het project omvat een kadastrale splitsing van het bestaande woonhuis in drie royaal bemeten appartementsrechten met allen een eigen buitenruimte. Om de beschikbare ruimte effectief te benutten, is een herindeling elementair. Daartoe wordt het pand intern en extern volledig gerenoveerd en vakkundig afgewerkt, met toepassing van duurzame en hoogwaardige materialen. De luxe appartementen worden, indien gewenst, geheel turn-key opgeleverd en zullen vanzelfsprekend voldoen aan alle eisen die de gemeente en brandweer voorschrijven met betrekking tot ventilatie, geluidwering, veiligheid en brandveiligheid.

Wij benadrukken met klem dat de opgegeven vierkante meters ook feitelijk juist zijn, met de kanttekening dat inclusief het vloeroppervlak onder de 1500+ lijn gemeten is. Uiteraard worden de buitenruimtes, buitenmuren, gemeenschappelijke ruimten en kelder niet tot de woonoppervlakten gerekend.

Verkoop geschiedt onder voorbehoud van verkrijgen van de definitieve bouw- en splitsingsvergunning. De koopsommen zijn gebaseerd op een turn-key oplevering.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu